21 Kasım 2015 Cumartesi

Çikolata Kokulu Parfüm



Çikolata Parfümü olurmu demeyin. 
Çikolata içeriği, damak tadı ve kokusuyla tarif edilmez bir keyif maddesidir. Kimi zaman Mutluluk kimi zaman sevgi duygularını öne çıkarır. Asıl olan Kakao yağıdır bu tadı veren.

 Son yıllarda kozmetikçiler pek çok denemelerine ve farklı notalarda kokular geliştirmelerine tanık olduk. Kimi angel kokularına benzer ağır kalıcı parfümler üretirken kimileride baharatlı çeşitler denemiştir. Bunların içinde kadınlar için geliştirilen  çikolata parfümlerinde yine çiçek kokularını eklemişler ve ortaya çok hoş versiyonlar çıkmasına sebep oldular. Kimi zaman bıkkınlık veren tatlılık eleştirebileceğim yönlerinden birisi.

En popüler çikolata kokulu parfüm aşağıdaki gibi karşımıza çıkar.


Bvlgari BLV Notte Pour

Bulgari içerisinde kesif olarak çikolata kokusu barındıran bir parfüm olarak piyasada her kozmetik shop da bulabilirsiniz. Verdiği koku ile kişinin kendisini daha dinamik ve canlı hissetmesine yardımcı olur. Kadınlar ve erkekler olarak iki çeşiti olan parfüm, kişinin partneri ile uyum sağlamasına imkan tanımaktadır.

Fiyatı: Bayan parfümü – 130 TL, Erkek parfümü – 150 TL



Escada Collection Çikolata Kokulu Parfüm


Girdiğiniz ortamda fark edilmenizi sağlayan etkili parfüm. Yaratıcı kozmetikçi  Damiano Biella için Desire Me Incredible Me nin izinden giden baştan çıkarıcı bir parfüm olmuştur.

Fiyatı: 120 TL

Tom Ford Black Orchid EDP 50 ml


Tom Ford Black Orchid parfüm, baharatların sıcak dokunuşunun ardından kadınsılığınızı vurgulayacak çiçeklerin tazeliğini barındırıyor.

Çikolata ve vanilyayla parfüme tatlı hava kazandıran Tom Ford, duygularını hakim olamayan kadınların zengin içerikli parfümü.

Üst nota: Ylang-ylang, bergamot, limon, portakal, Frenk üzümü.
Kalp: Baharatlar, siyah orkide, yasemin, gardenya.
Dip nota: Paçuli, sandal ağacı, tütsü, amber, vetiver, balsam, bitter çikolata, , vanilya.
Burun: Givaudan.
Piyasaya Çıkış Yılı: 2006.

Fiyatı : 250 TL

Çikolata Kokulu Erkek Parfüm AC CLASS VAPORISATEUR NATURAL SPRAY  CHC / 100 mL. / 3,4 FL.OZ.

Pahallı ithal çikolata kokularını aratmayacak olan Kırmızı Gül Kozmetik firmasının ürettiği çikolata kokusu parfüme çok para harcamak istemeyenler için çok iyi bir alternatif.
Erkeklerin dünyasına farklı bir bakış açısı getiren bu parfüm değişik aromaları bir araya getiriyor. Zencefil, mandalina ve karabiberin verdiği sert ve maskülen yapının ardından parfüm tende yavaşça ısınıyor. Paçuli, sedir, vetiverin keskin dokunuşunun kakao özleri ile yaptığı tatlı buluşma herkesi baştan çıkaracak

Piyasa fiyatı 50 tl olan parfümü sanaltoptan sitesinden 19,90 TL ye temin edebilirsiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder